Vacature Programma Manager Productiehuis (m/v/x) 0,7 FTE

Muziekgebouw aan ’t IJ is een toonaangevend, open en gastvrij podium in Amsterdam voor hedendaagse muziek, waaronder klassiek, elektronisch, pop, jazz en world. Muziek verbindt.

Ben jij de nieuwe Programma Manager?

Een belangrijke ambitie voor het Mueziekgebouw is de opzet van een Productiehuis. Hiermee biedt het Muziekgebouw een nieuwe generatie makers een platform voor innovatie en experiment. Niet alleen op het vlak van muziek, maar ook in relatie tot andere kunstdisciplines als beeldende kunst, spoken word, theater of film.

Zo dragen het Muziekgebouw bij aan vernieuwing van de hedendaagse muziekcultuur, kunnen talenten zich ontwikkelen, en bereiken we een nieuw en divers publiek.

Het Productiehuis komt tot stand met steun van Fonds21EXTRA en AMMODO en maakt integraal onderdeel uit van de Muziekgebouworganisatie.

Om deze ambitie waar te maken zoeken we met ingang van 1 juli 2022 een Programmamanager Productiehuis (m/v/x – 0,7 fte)

Ook in het nieuws

Productieleider Horeca

Poppodium Effenaar is met bijna vijftig jaar historie een muzikaal begrip in Eindhoven en ver daarbuiten. We zijn gehuisvest in een multifunctioneel gebouw met twee zalen, een restaurant-café en een eigen achtertuin. In de zoektocht naar de best passende omgeving, programmeren we ook op plekken die de magie rond een optreden vergroten; bijvoorbeeld in een kapel, skatepark, een kerk, het Klokgebouw of een groendomein.

Lees verder »

8 tips to improve your recruiting process

(EN version)

Cultural value, integrity, leadership. As an employer or employee in the cultural sector you have probably heard of Cultural Governance Code 2019. But what do these normative frames really entail?

We have summarised the code so you can take away the main points of reflection. 

Lees verder »

Cultural Openings: Kunsthal Rotterdam, Bonnefanten & Maaspodium

(EN version) The time has finally come again to broaden our perspectives by appreciating art in its many forms & see how society can come together through the cultural sector. In this week’s post, we would like to share what you can expect from the Kunsthal Rotterdam, the Bonnefanten in Amersfoort and the Maaspodium in Maastricht.

Lees verder »
Chat openen
Kunnen we je helpen?
Hi! Leuk dat je hier bent. Heb je een vraag? Wij helpen je graag via WhatsApp.