Vacature Booking Agent (m/v/x) Fulltime

Octopus Agents is een boekingskantoor gevestigd in Amsterdam dat zich richt zich op hedendaagse elektronische dancemuziek. Ze verzorgen wereldwijd boekingen voor zo’n 40 artiesten.

Wanna present a wide range of artists?

Als aanvulling op het huidige team is men op zoek naar iemand die graag in de wereld van elektronische muziek wil werken, specifiek op het gebied van boeken en vertegenwoordigen van techno artiesten.
Octopus Agents kiest er bewust voor om de vacature breed uit te zetten zodat iedereen kan reageren.

Ook in het nieuws

Productieleider Horeca

Poppodium Effenaar is met bijna vijftig jaar historie een muzikaal begrip in Eindhoven en ver daarbuiten. We zijn gehuisvest in een multifunctioneel gebouw met twee zalen, een restaurant-café en een eigen achtertuin. In de zoektocht naar de best passende omgeving, programmeren we ook op plekken die de magie rond een optreden vergroten; bijvoorbeeld in een kapel, skatepark, een kerk, het Klokgebouw of een groendomein.

Lees verder »

8 tips to improve your recruiting process

(EN version)

Cultural value, integrity, leadership. As an employer or employee in the cultural sector you have probably heard of Cultural Governance Code 2019. But what do these normative frames really entail?

We have summarised the code so you can take away the main points of reflection. 

Lees verder »

Cultural Openings: Kunsthal Rotterdam, Bonnefanten & Maaspodium

(EN version) The time has finally come again to broaden our perspectives by appreciating art in its many forms & see how society can come together through the cultural sector. In this week’s post, we would like to share what you can expect from the Kunsthal Rotterdam, the Bonnefanten in Amersfoort and the Maaspodium in Maastricht.

Lees verder »
Chat openen
Kunnen we je helpen?
Hi! Leuk dat je hier bent. Heb je een vraag? Wij helpen je graag via WhatsApp.